Aan het werk als vijftig plusser

Ben je de vijftig gepasseerd en denk je dat je nu al te oud bent om succesvol te solliciteren? Welnee! Het verhaal dat vijftig plussers minder flexibel, eigenwijs of te duur zijn gaat echt niet op.

Alles draait om ervaring

Er is de laatste jaren op de arbeidsmarkt veel verandert. Werkgevers realiseren zich steeds meer dat oudere werknemers door hun ervaring onmisbaar zijn voor het leveren van hoge kwaliteit. Ook blijken vijftig plussers vaak een veel hogere motivatie te hebben dan jonge werknemers om de lat net even hoger te leggen.  Bovendien wordt inmiddels door werkgevers herkend dat vijftigplussers van tegenwoordig vitaal en flexibel zijn.

Goede doelen en vijftig plus

De vergrijzing zorgt ervoor dat we in ons land gemiddeld steeds ouder worden. Het is prettig voor deze groep oudere consumenten dat zij binnen bedrijven en organisaties ook medewerkers met een wat hogere leeftijd treffen.

Voor donateurs aan goede doelen geldt dat zeker. Vrijwel ieder goed doel dat een profiel maakt van zijn achterban, ontdekt dat de gemiddelde leeftijd van hun donateurs 55+ is. Bij het contact met donateurs is een ruime levenservaring van de medewerker van de organisatie in veel gevallen een groot pluspunt.

Werken bij Socialtalk

Bij Socialtalk werken vooral 50-plussers. Op basis van leeftijd, persoonlijkheid en levenservaring vinden zij de juiste toon in persoonlijk contact met de donateurs van onze opdrachtgevers. Heb jij voldoende levenservaring en interesse in het voeren van persoonlijke gesprekken met donateurs? Bekijk onze vacatures en reageer vandaag nog!

No Comments Yet.

Leave a comment