Door 2 door: deur-aan-deurwerving van nieuwe donateurs

Voor jouw organisatie gaan wij langs bij mensen in zorgvuldig geselecteerde gebieden of wijken, daar waar jouw potentiële donateurs wonen.

 

Je naamsbekendheid vergroten

Wij vertellen de mensen het verhaal en belang van je organisatie. We geven voorlichting over de noodzaak en impact van jouw goede doel. Dit helpt om je naamsbekendheid te vergroten en het waardevolle werk dat je doet te promoten.

 

Mensen betrekken

Maar we luisteren ook en stellen vragen aan de mensen. Hoe betrokken voelt iemand zich bij wat jij doet? Wat zijn beweegredenen en interesses? De meeste mensen vertellen hier graag over. Hierdoor voelen zij zich erkend. Dit opent de deur naar hun steun aan het mooie werk dat jij doet.

Zo weten wij betrokkenheid vaak te vertalen naar een gift aan jouw goede doel.

 

Belang van steun

Nieuwe donateurs werven heeft ook het mooie effect dat je naamsbekendheid groeit. Door persoonlijk toe te lichten waar jouw organisatie voor staat, krijgen je donateurs er een goed beeld van het waardevolle werk dat jouw organisatie doet. En waarom steun van de donateur zo belangrijk is.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Wij helpen goede doelen met het werven van meer en betere donateurs.

Benieuwd wat Socialtalk voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Heb je interesse of vragen?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

NL: Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.