Mid donor campagnes: (middel) grote gevers

Voor het opbouwen van een langdurige en stabiele relatie met een donateur die veel geeft is begrip en geduld nodig. Evenals een gerichte campagne en een gesprekspartner die zich weet te verplaatsen in jouw donateur.

 

Bedanken

Het is belangrijk dat jouw meest waardevolle donateurs – jouw potentiële (middel)grote gevers – weten hoe blij jij met hen bent en dat je hen bedankt voor hun geweldige steun. Dit kunnen wij voor jou op een warme, persoonlijke manier doen, door bij hen op bezoek te gaan.

 

Waardevolle gesprekken

Wij spreken de taal van deze potentiële (middel)grote gevers en hebben een luisterend oor. Deze gesprekken zijn doorgaans zeer openhartig en ze leveren nuttige inzichten op in de beweegredenen en mogelijkheden van deze donateurs. Hierdoor kunnen we voor jouw organisatie een mooie, waardevolle relatie met hen opbouwen.

 

Goede voorbereiding

Dit doen we niet zonder goede voorbereiding en alleen op basis van een goede selectie. We verzamelen veel achtergrondinformatie over de verschillende donateurs binnen deze selectie en samen met jou bepalen we met welke propositie wij deze relaties onderhouden, bijvoorbeeld een eenmalige (middel)grote gift van € 1000.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Wij helpen goede doelen met het werven van meer en betere donateurs.

Benieuwd wat Socialtalk voor jouw organisatie kan betekenen? Wil je meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op!

Heb je interesse of vragen?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

NL: Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.