Wie zijn wij

Socialtalk: Bereik al uw donateurs

Socialtalk is een initiatief van Mindwize, expert in fondsenwerving voor non-profitinstellingen. Socialtalk brengt goede doelen in persoonlijk contact met hun donateurs. Dit zijn donateurs van wie geen telefoonnummer of e-mail bekend is en die dus niet via een ander kanaal te benaderen zijn.

Relatiebeheerders van Socialtalk bezoeken donateurs thuis die incidenteel hebben gedoneerd aan een goed doel. In een persoonlijk gesprek vertelt de relatiebeheerder hoe blij het goede doel is met hun steun en wat zij met een structurele bijdrage nog meer kan doen.

De donateur kan op zijn beurt aangeven wat hij van het goede doel verwacht. Kortom, een echt gesprek. Een gesprek dat donateurs motiveert om van eenmalige gever structureel donateur te worden.

Onze medewerkers: Kwaliteit in persoonlijk contact

De relatiebeheerders van Socialtalk zijn 50-plussers en daarmee een geloofwaardige gesprekspartner voor de seniore donateur. Ze hebben sterk ontwikkelde sociale vaardigheden en treden op als ambassadeur van het goede doel. Ze voeren echte, persoonlijke gesprekken waarbij respect en aandacht vooropstaan.

Deze aanpak leidt tot hoge kwaliteit en goede resultaten waarbij de inkomsten uit donaties substantieel toenemen. Socialtalk kan gebruikmaken van de expertise van Mindwize en de persoonlijke bezoeken ondersteunen met telemarketing, direct mail en online marketing.

 

Interesse in de functie van relatiebeheerder? Klik hier!